اگرچه موسیر ها برای پخت و پز ضروری نیستند ، اما موسیر ها وقتی مفیدند که یک دستور العمل خاصی ، برای پخت غذایی خاص به آن احتیاج داشته باشد ، در همچین حالتی است که موسیر ها موفید واقع می شوند. اگر در دستور غذایتان موسیر بود ولی آن را نداشتید و یا فصل کاشت و برداشت آن نبود لازم نیست نگران باشید می توانید از چیز دیگری به جای موسیر استفاده کنید. در اینجا ما لیستی از جایگزین های شگفت انگیزی که به جای موسیر می توان استفاده کرد را برایتان آوردیم که با آنها می توانید غذای خود را همان طور که دستورش آمده بود درست کنید ، بدون اینکه طعم آن تغییر کند! آیا به نظر شما این کار جالب نیست ؟ بیایید یک نگاهی بیندازیم!

موسیر

جایگزین های موسیر
جایگزینهای برتر موسیر شامل پیاز زرد ، پیازچه ، پیاز سفید یا قرمز ، تره فرنگی ، سیر کباب شده و انواع مختلف پیاز های کوهی است.

می خواهیم پیاز و سیر را  به عنوان جایگزین موسیر بررسی کنیم
موسیر ها دارای عطر و طعم ملایمی مشابه با پیاز و سیر هستند. در یک دستور العمل غذایی ، می توانید 4 عدد موسیر  را با 1 عدد پیاز خرد شده ی متوسط ​​و 1 حبه سیر ریز خرد شده جایگزین کنید. متخصصان تغذیه ، توصیه کردند که پیازهای زرد می توانند بهترین گزینه برای جایگزین کردن موسیر ها باشند زیرا از نظر آن ها پیازهای سفید یا قرمز ، طعم بسیار شیرین و یا خیلی تندی ندارند.  اگر در منزلتان سیر ندارید ، می توانید از نصف قاشق چایخوری پودر سیر ، برای عطر و طعم دادن به غذایتان استفاده کنید.
بهترین جایگزین برای موسیر ها ، می توانند مخلوطی از پیاز خرد شده و سیر باشند.

مقاله زیر رو هم حتما مطالعه کنید :

چه تفاوت هایی میان نارنگی و یافا و پرتقال وجود دارد؟

پیازچه یا پیاز سبز

در لیست بعدی جایگزین موسیر ها ، پیازچه یا پیاز سبز قرار دارد. برای استفاده از عطر و طعم مناسب آنها ، از قسمت سفید پیاز در پخت انواع غذاها استفاده می شود تا بتواند جایگزین خوبی به جای موسیرها باشد. قسمت سبز را می توان به عنوان جایگزینی برای پیازهای کوهی استفاده کرد. تره فرنگی در تقلید از طعم موسیر ها نقش بسیار خوبی دارد و می توانیم آن را به سوپ ها ، سالادها ، املت ها ، انواع سیزی های پلویی و کوکویی و آش و سایر غذاهای دریایی اضافه کنیم.

حبه های سیر

با طعم و مزه ی  فوق العاده ای که بین سیر و پیاز به وجود می آید ، حبه های سیر می توانند جایگزین بسیار خوبی برای موسیر ها باشند.  از آنجا که تکه های سیر ، طعم بسیار تندی دارد، باید هنگام اضافه کردن آنها به مواد غذایی کمی مراقب باشید . لازم است که هنگام پوست کندن سیر از دستکش استفاده کنید زیرا پوست دست را می سوزاند و خراش می دهد.

برای هر 4 برش موسیر ، فقط یک حبه سیر می توانید به موادتان اضافه کنید.

می توانیم به جای موسیر از جایگزین های دیگری اضافه کنیم . تعدادشان کم است ولی کارآیی و طعم خوبی دارند.  این جایگزین ها شامل تره فرنگی ، سیر کباب شده و پیاز های کوهی و موسیر اسپانیایی هستند و همه ی آنها به یک خانواده تعلق دارند.

جایگزین برای موسیر

 

یک کاربرد مفیدی که موسیر در ایران دارد ، ماست موسیر است. طرفداران تنقلات و فست فود آن را با چیپس سیب زمینی ، سیب زمینی تنوری و کبابی می خورند . هم چنین می توانید ماست موسیر را به جای سس در سالاد الویه مورد استفاده قرار دهید. هم سالم تر است هم خوشمزه تر است.