دوستانی که به دنبال لاغر ی هستند و به سلامتی بدنشان اهمیت می دهند و می خواهند از سرطان دور باشند، می توانند چای زرد چوبه میل کنند. تهیه ی چای زردچوبه بسیار ساده است و به ادویه هایی مانند پودر میخک، دارچین، جوز هندی، زرد چوبه و عسل احتیاج دارد. رسپی این چای مربوط به آسیاست و مردم شرق آسیا از این چای به صورت متداول استفاده می کنند. این چای با توجه به فواید زیادی که دارد، به کاهش وزن، بهبود سلامت قلب و گردش خون، به عنوان یک درمان خانگی در روز کمک کرده و محبوبیت زیادی بین مردم پیدا کرده است. بیایید حالا به دستور تهیه ی این چای مفید توجه بفرمایید.

زرد چوبه

چگونه چای زردچوبه درست کنیم؟

این نوشیدنی بسیار پر خاصیت، راه حل همه ی مشکلاتی است که برای سلامتی شما رخ می دهد!
این چای در 10 دقیقه آماده می شود.

مواد لازم برای تهیه ی چای زردچوبه 

1 الی 2 قاشق چای خوری زردچوبه (بستگی به غلظت چای دارد)
2 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری دارچین
1/2 قاشق غذاخوری جوز هندی
1 قاشق مربا خوری پودر میخک
1 قاشق غذاخوری عسل (برای طعم دادن به چای)

چای زرد چوبه

دستور تهیه ی چای زردچوبه

برای تهیه چای زردچوبه ، ابتدا در یک قابلمه ی کوچک آب بریزید، پس از این که آب به جوش آمد، همه ادویه ها و گیاهان را اضافه کنید.

پس از این که مواد جوشید، حالا باید محتویات قابلمه را از صافی رد کنید تا مواد درشت جدا شوند. و حالا چای را داخل لیوان بریزید.

 

در مرحله ی آخر، عسل را به چای اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی در چای حل شود.

این چای را داغ بنوشید. می توانید چای را با مواد مغذی همچون گردو، توت، کشمش میل کنید.

این چای را به همه ی دوستانی که به سلامت بدنشان اهمیت می دهند، تقدیم می کنم.

نکته
  • با افزایش مقدار مواد اولیه می توانید چای بیشتری داشته باشید. در صورتی که چای اضافه آمد، باقی مانده ی چای را در یخچال نگه داری کنید و قبل از مصرف مجددا آن را گرم نمایید.
  • پس از از صافی رد کردن می توانید چای را دم کرده و بعد میل کنید.

مطالب مرتبط :

طرز تهیه ی نوشیدنی لبو سرشار از آنتی اکسیدان
کرم مخصوص قهوه ی وگان فاقد گلوتن و لبنیات
طرز تهیه ی اسموتی آناناس و اسفناج (سرشار از ویتامین و سم زدای قوی بدن)

 

منبع