سویق جوی دو سر یک صبحانه ی عالی برای ورزشکاران، بدنسازان، گیاه خواران، و افرادیست که به سلامتی بدنشان اهمیت می دهند. اگر شما جزء این دسته اید و به آشپزی ملل و غذاهای خارجی علاقه دارید، پس معطل نکنید، این صبحانه را درست کنید و نوش جان بفرمایید. این رسپی، یکی از بهترین دستور پخت های جوی دو سر می باشد. دکتر چک حامی سلامتی شماست و بهترین ها را برای شما عزیزان ارائه می دهد.
مواد لازم برای سویق جوی دوسر
1 عدد تخم مرغ هم زده شده
1 و 3/4 لیوان شیر
1/2 فنجان شکر قهوه ای
1 فنجان جوی دوسر
2 قاشق غذاخوری کره ی نرم
مقداری گردوی خرد شده برای تزیین
دستور پخت سویق جوی دوسر
تخم مرغ ، شیر و شکر قهوه ای را در قابلمه ای با شعله متوسط بریزید و با هم به خوبی مخلوط کنید. پس از آنکه شکر و تخم مرغ خوب حل شدند ، جوی دوسر را اضافه کنید. هنگامی که جوی دوسر شروع به غل زدن کرد، موادتان را خوب هم بزنید تا غلیظ شود. سویق را از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا ذوب شود ؛در صورت تمایل می توانید آن را پوره کرده و میل کنید. برای تزیین هم می توانید مقداری گردو را خرد کنید و بر روی سویق بریزید. نوش جان.
نکته ی قبل از پخت
جوی دوسر را قبل از مصرف 5 دقیقه در آب خیس کنید، و یا می توانید آن را جدا با آب بپزید و بعد مورد استفاده قرار دهید.( در رسپی اصلی، خام ذکر شده است).
جوی دوسر با جوی معمولی و جوی پرک تفاوت دارد. در هنگام خرید حتما به این موضوع دقت کنید.
در صورتی که شکر قهوه ای ندارید ،می توانید ازشکر سفید معمولی و یا کف نیشکر استفاده کنید.
ارزش غذایی سویق جوی دوسر
هر وعده سویق جوی دو سر حاوی: 357 کالری، 13.9 گرم چربی، 48.8 گرم کربوهیدرات، 10.5 گرم پروتئین، 94 میلی گرم کلسترول، 145 میلی گرم سدیم می باشد.
مطالب مرتبط :