سوسیس ایتالیایی برای کسانیست که به سلامتی خودشون اهمیت میدن و دنبال غذاهای فست فودی سالم هستن. بچه ها عاشق فست فودند ولی بسیار از مادرها به دلیل اینکه این غذاها برای بدن بسیار مضرند، از دادن این غذاها به کودکانشان اجتناب می کنند. در دکترچک می خواهیم به شما مادر ها و پدر های عزیز یاد بدیم که چگونه یک سوسیس دست ساز خانگی برای بچه ها و کودکانتون درست کنید.

دستور تهیه ای که براتون آماده کردم، یک رسپی ایتالیاییه که از گوشت خوک در این دستور استفاده شده ولی من با توجه به این که از گوشت خوک تو ایران استفاده نمیشه ترجیح دادم از گوشت چرخ کرده ی بوقلمون استفاده کنم. هم خوش مزه تره، هم تو ایران به وفور پیدا میشه.

این سوسیس ایتالیایی به شکل های مختلفی وجود داره و به روش های مختلفی قابل استفاده است. شما می توانید این سوسیس را هم از نوع سرد و هم از نوع گرم استفاده کنید و استفاده و نحوه ی طبخ آن بسیار آسان است. شما می تونید ازگوشت های مختلفی برای درست کردن سوسیس ایتالیایی استفاده کنید. هم گوشت چرخ کرده و هم گوشت چرخ کرده ی بوقلمون (از گوشت گاو استفاده نکنید). اگر از گوشت بوقلمون استفاده می کنید، باید قبل از پخت و پز، قابلمه ی خود را با کمی روغن زیتون آغشته کنید و یا با سبزیجات بپوشانید، زیرا با انجام این کار چربی بوقلمون بسیار کم می شود و دیگر به قابلمه نمی چسبد. ”

سوسیس ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه ی سوسیس ایتالیایی

3 پوند یا حدود 1/5 کیلوگرم گوشت بوقلمون
3 قاشق غذاخوری سرکه ی قرمز خوراکی
1 قاشق غذاخوری نمک
1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده
1 و 1/4 قاشق غذاخوری جعفری خشک
1 قاشق غذاخوری پودر سیر
1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
1 قاشق غذاخوری ریحان خشک
2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
2 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز خرد شده برای چاشنی غذا
3/4 قاشق چای خوری دانه ی رازیانه
1/4 قاشق چایخوری شکر قهوه ای (می توانید از شکر سفید معمولی استفاده کنید)
1/8 قاشق چایخوری پونه ی کوهی خشک شده

طرز تهیه ی سوسیس ایتالیایی

گوشت بوقلمون چرخ کرده و سرکه ی قرمز خوراکی را داخل کاسه ی غذا ساز بریزید. نمک، فلفل سیاه، جعفری، پودر سیر، پودر پیاز، ریحان، پودر فلفل قرمز یا پودر پاپریکا، تکه های فلفل قرمز، دانه ی رازیانه، شکر قهوه ای یا شکر سفید معمولی، پونه ی کوهی و آویشن را به داخل مواد اضافه کنید. حالا غذاسازبرقی را روشن کنید و بگذارید مواد خوب با یکدیگر مخلوط شوند تا به بافت مد نظر شما برسند. پس از اینکه آماده شد مواد را داخل یک کاسه ی بزرگ بریزید.

مواد سوسیس ایتالیایی آماده شده را به سه قسمت مساوی و یک اندازه تقسیم کنید. هر قسمت را به صورت جدا در بسته بندی پلاستیکی بپیچید. می توانید به فروشگاه های لوازم قنادی مراجعه کنید و پلاستیک مخصوص کالباس و سوسیس را خریداری نمایید. در غیر این صورت از پلاستیک فریزر استفاده کنید و دو سر آن را با نخ کاموا، محکم ببندید. حتما مواد سوسیس ایتالیایی را قبل از یخ زدن، درون یک کیسه ی فریزر قرار دهید و حداقل به مدت 12 ساعت قبل از پخت، در یخچال نگهداری کنید تا بافت مواد سفت شود.
البته من خودم مواد را با پلاستیک فریزر یا کاغذ مخصوص، به مدت 3 ساعت در آب جوش بر روی اجاق گاز با شعله ی کم می پزم تا موادم به صورت کامل مغذپخت شود. و بعد از خنک شدن، سوسیس را داخل فریزر قرار می دهم و هر موقعی که خواستم استفاده می کنم.

نکته هایی بیشتر جهت طبخ و استفاده از سوسیس ایتالیایی

من همیشه اول مواد را داخل یک پلاستیک فریزر می ریزم و آن را خوب با نخ کاموا می بندم و بعد آن را داخل یک ظرف پلاستیکی قرار می دهم و بعد آن را داخل فریزر قرار می دهم تا از تغییر رنگ آن در فریزر جلوگیری شود. برای سرو سریع، سوسیس ایتالیایی را از فریزر خارج کنید و یک چاقو بردارید و آن را به صورت حلقوی و یا اریب برش دهید و آن را سرخ کنید و میل کنید. می توانید این سوسیس ایتالیایی را تنوری کنید و یا به شکل هات داگ و بدون هیچ برشی طبخ کنید. حتی می توانید این سوسیس را چرخ کنید و به شکل گوشت چرخ کرده در بیاورید و آن را داخل ماکارونی استفاده کنید. نوع دیگر طبخ آن به صورت همبرگر می باشد و نیازی به رول کردن ندارد. نحوه های طبخ این سوسیس ایتالیایی کاملا متنوع است. من از این سوسیس برای پخت انواع ماکارونی ها و اسپاگتی ها، هات داگ و به شکل کبابی و غیره استفاده می کنم. عکس های این سوسیس ایتالیایی را برایتان می گذارم تا با شکل و ترکیب آن اشنا شوید. همچنین می توانید به صورت ساندویچ و یا در غذاهایی که نیاز به سوسیس دارد استفاده کنید.

در صورت تمایل می توانید از ادویه ی ایتالیایی در طبخ سوسیس استفاده کنید.

سوسیس ایتالیایی به شکل همبرگر

طبخ سوسیس ایتالیایی به شکل همبرگر

ارزش غذایی

هر وعده سوسیس ایتالیایی حاوی: 243 کالری، 16.4 گرم چربی، 2.3 گرم کربوهیدرات، 20.5 گرم پروتئین، 74 میلی گرم کلسترول، 640 میلی گرم سدیم می باشد.


مطالب مرتبط :

پیتزای مرغ بوفالو با رسپی مخصوص آمریکایی
سیب زمینی پنیری ( یک صبحانه ی عالی برای بچه ها و کودکان )
سویق جوی دو سر یک صبحانه ی مقوی برای طرفداران سلامتی

 

 منبع