یکی از نوشیدنی های محبوب و بسیار خاص در سراسر دنیا شربت خیار است. این شربت در رفع تشنگی و سم زدایی بدن بسیار موثر و عالی عمل می کند. همچنین باعث کاهش وزن نیز می شود. در ایران شربت خیار سکنجبین بسیار معروف است. اگر دنبال نوشیدنی کشور های دیگر هستید ، دکتر چک را دنبال کنید.

شربت خیار سکنجبین

اگر دوست دارید وزنتان سریع تر کاهش پیدا کند، همواره باید آب بیشتری بنوشید. این نوشیدنی سالم و طبیعی ، از ترکیب آب و خیار تشکیل شده است و نوشیدن آن باعث می شود که درخشندگی پوستتان به بهترین نحو ممکن، تقویت شود. اگر در منزل خیار دارید و هوا گرم است ، پس وقتتان را تلف نکنید. بیایید شروع کنیم.

آماده سازی مواد 15 دقیقه وقتتان را میگیرد . و آماده شدن شربت نیز 1 ساعت به طول می انجامد. مواد زیر 4 لیوان شربت خیار برایتان تهیه می کند.

طرز تهیه ی شربت خیار

 

مواد لازم برای تهیه ی شربت خیار 

1 عدد خیار بزرگ (یا 2 خیار کوچک)
4 لیوان آب
میوه های خرد شده ی فصل (اختیاری)
نعناع تازه (اختیاری)

 

طرز تهیه ی شربت خیار

خیار را با آب سرد و تمیز بشویید تا کثیفی های روی پوست آن به طور کامل از بین برود. بهتر است از خیارهایی با پوست سالم استفاده کنید زیرا پوست خیار دارای چندین ماده ی مغذی است. اما اگر ترجیح می دهید خیار را پوست بگیرید ، از پوست دیگر میوه ها برای تزیین دیواره ی لیوان نیز می توانید استفاده کنید.

نحوه ی درست کردن شربت خیار

خیار ها را به صورت خلالی و دایره ای می توانید خرد کنید و داخل پارچ آب بریزید. می توانید مکعب های یخ را نیز به پارچ اضافه کنید. این کار به خنک شدن نوشیدنیتان کمک می کند و همچنین برش های خیار که بر روی آب شناورند را عمیق تر به درون آب می برد تا طعم آن با آب بهتر مخلوط شود.
بگذارید برش های خیار به مدت یک ساعت داخل پارچ آب بماند. برای گرفتن نتیجه ی بهتر ، می توانید شربت خیار را شب درست کنید. قبل از نوشیدن آن را کمی هم بزنید.

 

برای خوش طعم تر شدن شربت ، می توانید با افزودن برگ های تازه ی نعنا ،کمی زنجبیل خرد شده یا مرکباتی مانند لیمو ترش ، برش های پرتقال و یا حتی تکه های توت فرنگی، تغییراتی را در تزیین شربت خیار ایجاد کنید. آبلیمو نیز طعم این شربت را برایتان خوشایند می کند. در صورت تمایل می توانید کمی سکنجبین نیز به شربت خیار اضافه کنید. ترکیب سکنجبین و خیار بسیار عالیست. زیر نعناع طعم خوشایندی به شربتتان می دهد.

شربت خیار

 

اگر می خواهید شربت را از 12 ساعت قبل درست کنید ، می توانید برش های خیار را 1 ساعت 1 ساعت به دفعات ، داخل پارچ بریزید. این کار باعث می شود طعم آب ، تازه تر شود.

 

 

 

منبع : organicfacts