کوفته کباب برای این که بسیار خوشمزه شود به 6 نوع ادویه احتیاج دارد.” اولین باری که بوی این غذا به مشامم رسید، بلافاصله تصمیم گرفتم که دستور تهیه ی این غذا را پیدا کنم و این غذا رو برای خانوادم درست کنم. مقرون به صرفه ترین راه برای خرید ادویه جات و ترشی جات، خرید آن به صورت کیلویی و فله ای می باشد. البته در کشور های آسیایی همه ی ادویه ها در عطاری ها وجود دارد زیرا در غذاهای آسیای میانه از ادویه جات به وفور استفاده می شود. این غذا را می توانید با ماست، انواع نان ها، کاهو، گوجه فرنگی و خیار سرو کنید. ” رسپی این غذا خارجیست و جزء غذاهای خارجی محسوب میشود،  ولی در هر جایی که هستید می توانید این غذای خوش مزه را درست کنید.

کوفته کباب

مواد لازم برای تهیه ی کوفته کباب

4 حبه سیر ، چرخ کرده یا له شده
1 قاشق چای خوری نمک
حدود 2 کیلو گرم گوشت چرخ کرده ی بره (می توانید از گوشت چرخ کرده ی گوسفندی نیز استفاده کنید)
3 قاشق غذا خوری پیاز رنده شده
3 قاشق غذا خوری جعفری تازه ی خرد شده یا ریز شده
1 قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده
1 قاشق چای خوری زیره
1/2 قاشق غذا خوری دارچین
1/2 قاشق چایخوری ادویه ی آلاسپایس ( ترکیبی از جوز هندی و میخک و دارچین و فلفل )
1/4 قاشق چای خوری فلفل کاین (از پودر فلفل قرمز یا پاپریکا نیز می توانید استفاده کنید)
1/4 قاشق چای خوری پودر زنجبیل
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
28 عدد سیب زمینی بسیار ریز، به مدت 30 دقیقه در آب خیس دهید.

سیب زمینی گریل شده

طرز تهیه ی کوفته کباب با سیب زمینی تنوری یا کبابی

سیر ها را همراه با نمک و پودر میخک داخل یک هاون بریزید و خوب بکوبید تا له شود. می توانید با پشت چاقو نیز این کار را انجام دهید. سیرهای طعم دار را به همراه پیاز، جعفری، گشنیز، زیره، دارچین، ادویه ی آلاسپایس، فلفل کاین یا فلفل پاپریکا، زنجبیل و فلفل سیاه، خوب مخلوط کنید و سپس آن ها را به گوشت بره ی چرخ شده یا گوشت گوسفندی چرخ کرده اضافه کنید و خوب با دست ورز دهید تا به طور کامل مخلوط شوند. مواد را به 28 توپ کوچک در بیاورید. هر کدام از توپ های گوشتی را به سیخ بکشید و با دست صاف کنید و خوب ورز دهید تا خوب به سیخ بچسبد. کباب ها را روی یک سینی بچینید و به مدت حداقل 30 دقیقه و یا حداکثر 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

حالا وقت پخت است. کوفته کباب را به 3 شکل می توانید طبخ کنید. یا بر روی آتش، یا بر روی گاز، و یا گریل کنید. که من در اینجا آن را بر روی گاز با حرارت کم و با کمی روغن سرخ کردم.

سیب زمینی ها را به سیخ بکشید و بر روی آتش یا منقل کباب کنید و یا داخل فر بپزید. پس از اینکه سیب زمینی ها آماده شد مقداری نمک و فلفل قرمز را بر روی آن ها بپاشید. می توانید با سبزیجات و فلفل سیاه هم نوش جان کنید. ترکیب سیب زمینی پخته با کوفته کباب بسیار فوق العادست.

برای سرو می توانید کوفته کباب و سیب زمینی ها را در کنار هم بچینید و با سبزیجات تزیین کنید.

سیب زمینی کبابی

نکته

می توانید کوفته کباب ها را بدون اینکه بر روی سیخ ورز بدین، به همان شکل توپ گوشت، یا به شکل بیضی تو پر در بیارید و به سیخ بکشید. شکل کوفته کباب کاملا به سلیقه ی شماست. به هر صورت که دوست دارید می توانید کباب را درست کنید.

من از سیخ های چوبی استفاده کردم.

به جای ادویه ی آلاسپایس، می توانید از ادویه ی کباب که در فروشگاه ها به فروش می رسد استفاده کنید.

می توانید به سیب زمینی ها کمی روغن اسپری کنید و به آن ها نمک و فلفل بزنید و سپس آن ها در فر بگذارید. نحوه ی پخت سیب زمینی ها کاملا سلیقه ای است.

ارزش غذایی

هر کوفته کباب حاوی: 35 کالری، 2.3 گرم چربی، 0.6 گرم کربوهیدرات، 2.9 گرم پروتئین، 11 میلی گرم کلسترول، 78 میلی گرم سدیم می باشد.