امروز در خانه کاری نداشتم و نمیدانستم چکار کنم. یخچال را باز کردم و دیدم که لبو داریم. به این فکر افتادم که آیا میشود با لبو نوشیدنی درست کرد؟ رسپی شربت لبو رو جست و جو کرده و برای خود درست کردم.  این نوشیدنی خواص بسیاری برای بدن دارد؛ که مطمئنم نمی دانید، ولی لازم است که یک بار آن را امتحان کنید. قصد دارم  دستور شربت لبو رو با شما دوستانم به اشتراک بگزارم.

شربت لبو

شربت لبو

در سایت دکتر چک همیشه پر خاصیت ترین ها رو خدمتتان معرفی می کنیم.  سعی کنید نوشیدنی های صنعتی رو کمتر بنوشید، تهیه ی این نوشیدنی در خانه نسبتاً ساده است و فقط به مخلوط کن، چاقو و 2 عدد چغندر یا لبو نیاز دارید.

با این حال، قبل از این که این نوشیدنی را تهیه کنید، باید دو عدد چغندر بزرگ ، تازه و تمیز رو آماده کنید، بنابراین اگه در خانه چغندر ندارید، حتما چغندرهایی بخرید که صاف و سفت باشند ؛ به خصوص اگر کمی پوستشان براق باشد. این چغندرها برای آب چغندر یا شربت لبو بسیار ایده آل خواهند بود.

چگونه شربت لبو درست کنیم؟

این نوشیدنی بسیار خوشمزه و سرشار از آنتی‌اکسیدان است و توصیه می کنیم این نوشیدنی را سرد میل کنید.

با موادی که ذکر خواهیم کرد، می توانید یک لیوان شربت لبو درست کنید.

مواد لازم برای تهیه شربت لبو

نوشیدنی لبو

 

مواد لازم برای تهیه ی شربت لبو

2 عدد چغندر بزرگ یا 4 عدد چغندر کوچک
1/4 لیوان آب ( اختیاری )
1 برش کوچک زنجبیل ( برای طعم دهی )

 

طرز تهیه ی شربت لبو

ایتدا یک چاقوی تیز بردارید و سر و دم چغندرها را جدا کنید.

گام 1

چغندرها را با آب سرد و تمیز به خوبی بشویید تا هر گونه گل یا آهکی که ممکن است به چغندر چسبیده باشد ، از بین برود.
پوست چغندر بسیار پر خاصیت است. با این وجود، اگر متوجه شدید پوست چغندر بسیار ضخیم یا گل آلود است، برای از بین بردن گل ها می توانید با یک چاقو یا پوست کن، پوست آن را  بکنید. چغندرها را پس از شست و شو و خشک کردن، از وسط به 2 قسمت برش دهید و سپس با استفاده از چاقو آنها را به یک چهارم نصف کنید. نحوه ی برش زدن بسیار مهم است، زیرا چغندرهای سفت و سخت نسبتاً آبدار هستند.

طرز تهیه نوشیدنی لبو

گام 2

دستگاه آبمیوه گیری را روشن کنید، تیکه های چغندرها را یکی پس از دیگری ،درون آن قرار داده و فشار دهید تا آب چغندر به خوبی کشیده شود. حالا نوبت آب و زنجبیل است، در این مرحله می توانید این دو مواد را در صورت تمایل به آبمیوه گیری اضافه کنید.

گام 3

شربت لبو یا آب چغندر خانگی شما آماده شده و می توانید قبل از اینکه این شربت را درون یخچال بگذارید، به صورت تازه و با دمای اتاق میل کنید! اگر نوشیدنی های سرد را می پسندید، می توانید شربت را پس از خنک شدن بنوشید.

این نوشیدنی را به تمام دوستانی که ارگانیک پسند هستند، تقدیم می کنم.

نوشیدنی لبو

نکته برای تهیه ی شربت لبو

اگر در منزل دستگاه آب میوه گیری ندارید، می توانید آن ها را به قطعات ریز تر خرد کنید و داخل غذا ساز یا مخلوط کن بریزد. و حتی می توانید با گوشت کوب برقی نیز له کنید. در صورت انجام این کار، باید پس از آماده شدن، مواد را از صافی رد کنید. ولی پیشنهاد ما به شما این است که از آبمیوه گیری استفاده کنید.

اگر می خواهید بیشتر از دو لیوان درست کنید، باید مواد را به نسبت افزایش دهید.

در صورت تمایل می توانید داخل شربت یخ هم بریزید.

همچنین می توانید چغندرها را  پخته و بعد آب آن ها را بگیرید.


مطالب مرتبط :

کرم مخصوص قهوه ی وگان فاقد گلوتن و لبنیات
طرز تهیه ی اسموتی آناناس و اسفناج (سرشار از ویتامین و سم زدای قوی بدن)
نحوه ی آماده سازی شربت بامیه مناسب برای دیابتی ها

 

منبع