استیک کره و سیر رو من اولین بار توی رستوران خوردم. خیلی خوشمزه بود. حالا می خوام دستور تهیه این استیک خوشمزه رو که با کره و سیر درست شده خدمتتون آموزش بدم. کیفیت پخت این استیک و همچنین رسپی این استیک همانند استیک های رستورانی است. برای یک بار هم که شده، این استیک را درست کنید، حتما خوشتون میاد.

مواد لازم برای تهیه ی استیک کره و سیر

2 قاشق غذا خوری کره ی نرم شده
1 قاشق چای خوری جعفری تازه ی خرد شده
1/2 قاشق چای خوری سیر خرد شده
1/4 قاشق چای خوری سس سویای کم سدیم
1 تکه گوشت گوساله ی بریده شده به صورت استیکی
1/8 قاشق چای خوری نمک
1/8 قاشق چای خوری فلفل

طرز تهیه ی استیک کره و سیر

1 قاشق غذاخوری کره، جعفری، سیر خرد شده و سس سویا را با هم دیگر خوب مخلوط کنید.
بر روی استیک، نمک و فلفل بپاشید. در یک ماهیتابه ی بزرگ، 1 قاشق غذا خوری کره ی باقیمانده را روی حرارت متوسط داغ کنید. گوشت استیک شده را اضافه کنید، بگذارید داخل ماهیتابه بماند تا به نرمی مطلوب برسد (به طور متوسط، دمای گاز باید بین 135  140 و 145 درجه ی سانتی گراد باشد). هر طرف استیک را به مدت 4 الی 7 دقیقه در ماهی تابه با کره ی داغ شده سرخ کنید. پس از اینکه استیکتان آماده شد آن را داخل یک بشقاب بگذارید و با کره و سیر، استیک را سرو کنید.

نحوه ی سرو

می توانید استیک را خالی میل کنید. و یا به همراه سیب زمینی سرخ کرده و گوجه ی پخته شده یا سرخ شده میل کنید.

همچنین می توانید مقداری سبزیجات را بنا به ذائقه ی و سلیقه ی خود سرخ کنید و در کنار استیک داخل بشقاب بچینید و میل کنید.

در صورت تمایل می توانید استیک را با نان باگت و بربری و یا هر نانی که دوست دارید میل کنید.

روش پخت استیک

ارزش غذایی

1 گوشت استیک گاو پخته شده با اندازه ی متوسط و 2 قاشق چای خوری کره و سیر حاوی: 316 کالری، 20 گرم چربی (10 گرم چربی اشباع شده)،  124 میلی گرم کلسترول، 337 میلی گرم سدیم، 0 کربوهیدرات (0 قند ، 0 فیبر) و  32 گرم پروتئین می باشد.

نکته

من ترجیح می دهم ابتدا گوشت را به مدت 1 ساعت با آب و پیاز و عصاره ی گوشت بپزم تا بافت گوشت نرم شود. ولی در رسپی اصلی این کار ذکر نشده بود. اگر احساس می کنید گوشت استیک خیلی سفت است، می توانید با وسیله ای به نام بیفتک کوب دو طرف استیک را نرم کنید و بعد آن را داخل ماهیتابه بگذارید.

هم چنین می توانید استیک را داخل فر یا مایکروفر بگذارید، تا به خوبی طبخ شود. من ترجیح می دهم آن را بر روی آتش گریل کنم.

میزان اضافه کردن ادویه ها، کاملا سلیقه ای و مطابق با ذائقه ی شما می باشد.

گوشت استیک شده را می توانید به صورت آماده از فروشگاه های معتبر خریداری کنید. و یا خودتان در منزل آن را ببرید. ترجیحا قسمت فیله را برای استیک انتخاب کنید.

در صورت تمایل می توانید استیک را با سس پستو نوش جان کنید.