قصه این رژیم از جایی شروع شد که یک متخصص تغذیه و تیروئید به نام بندیکت لرچ در حدود 20 سالگی با مشکل کم کاری تیروئید مواجه شد. او تمام علائم این بیماری را داشت: سردرد، مشکلات گوارشی، مشکلات در پریودی، بروز راش پوستی، مشکلات مربوط به فشار خون، تب و لرز.

در نهایت او به رژیم غذایی ری پیت رسید و پزشکان به او گفتند با تبعیت از این رژیم می تواند سلامتی اش را به دست بیاورد. فردی به نام پیت مبدع این رژیم است.

رژیم غذایی ری پیت چیست؟

به گفته یک متخصص تغذیه، “رژیم ری پیت موجب اصلاح تعادل میان هورمون ها و بهبود متابولیسم بدن می شود.”

در حقیقت، این رژیم غذایی عمدتا بهبود عملکرد غده تیروئید را هدف قرار می دهد.

رژیم غذایی ری پیت

لیست غذایی رژیم ری پیت

در این رژیم غذایی، به افراد توصیه می شود این خوراکی ها یا خوراکی ها حاوی این مواد مغذی را مصرف کنند:

  • چربی های سالم مانند چربی های موجود در روغن نارگیل و کره؛
  • محصولات لبنی (شدیدا بر شیر، پنیر و بستنی تاکید می شود)؛
  • میوه و آبمیوه به مقدار فراوان؛
  • سبزیجات ریشه ای؛
  • پروتئین که باید با مصرف گوشت قرمز تامین شود؛
  • کلاژن (یک نوع پروتئین که وجود آن در بدن برای حفظ سلامت استخوان ها، تاندون و ماهیچه ها ضروری بوده و به سلامت پوست کمک می کند)؛
  • تخم مرغ؛
  • حلزون صدف دار.

با این که در اکثر رژیم های غذایی به افراد توصیه می شود دور قند و شکر را خط بکشند اما در رژیم ری پیت اینطور نیست. علتی که مطرح می شود هم این است که کبد برای فعال سازی هورمون های تیروئید به قند نیاز دارد.

البته پزشکان دیگر توصیه می کنند به جای مصرف نوشیدنی ها و خوراکی های سرشار از قند، میوه و عسل بخورید؛ چرا که سرشار از ویتامین و مواد معدنی هستند. بعلاوه، این خوراکی ها به راحتی در بدن هضم می شوند.

مقدار مجاز غذای روزانه

با توجه به این که در رژیم ری پیت هدف اصلی کاهش وزن نیست، پس اشاره زیادی به مقدار غذا در هر وعده نیز نمی شود.

اکثر بیمارانی که از این رژیم تبعیت می کنند، می خواهند مشکلات هورمونی را درمان کنند. البته متخصصان می گویند این رژیم به کاهش وزن هم کمک می کند.

چربی های درست را انتخاب کنید

اسیدهای چرب چند اشباع نشده برای سلامت قلب مفید هستند؛ این چربی ها حاوی اسیدهای چرب امگا 3 بوده که ریسک ابتلا به بیماری قلبی و حمله قلبی را کم می کنند. بعلاوه، میزان کلسترول خون را هم کم می کنند.

غذاهای سرشار از اسیدهای چرب چند اشباع نشده:

  • آجیل ها؛
  • دانه ها؛
  • ماهی های چرب مانند سالمون و ماکرو؛
  • روغن سبزیجات؛
  • روغن کانولا؛
  • روغن دانه سویا؛
  • روغن گردو؛
  • روغن پنبه دانه؛
  • روغن بادام زمینی؛
  • روغن بذر کتان.

البته رد پای این نوع چربی در خوراکی های فراوری شده، فست فود و غذاهای سرخ کردنی هم پیدا می شود. البته در رژیم غذایی ری پیت، روغن نارگیل و کره توصیه می شود. چربی های اشباع شده با افزایش میزان کلسترول، ریسک سکته قلبی را زیاد می کنند.