تا حالا وافل کلاسیک خوردید؟ اولین باری که وافل رو دیدم یاد بستنی نونی خودمون افتادم. ولی این وافل فرق میکنه، شیرین و نرم تر و خوشمزه تره. وافل های صنعتی بسیار تردند و زود می شکنند. ولی اگر به صورت خانگی درست کنید نرم باقی می مانند. اگر به رسپی ملل مختلف علاقه دارید و دوست دارید با غذا ها و شیرینی ها و دسر های ملل مختلف آشنا بشید این جلسه بیایید وافل کلاسیک خانگی را درست کنیم.

بدون هیچ مقدمه ای میرم سراغ طرز تهیه. با من شروع کنید.

وافل کلاسیک خانگی

مواد لازم برای تهیه ی وافل کلاسیک خانگی 
  • 2 فنجان آرد همه منظوره (می توانید از آرد گندم استفاده کنید)
    1 قاشق چایخوری نمک
    4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  •  2 قاشق غذاخوری شکر سفید معمولی
    2 عدد تخم مرغ متوسط
    1 و 1/2 فنجان شیر ولرم
    1/3 فنجان کره ی ذوب شده (در دمای محیط ذوب شده باشد)
  • 1 قاشق چای خوری وانیل

 

وافل خانگی کلاسیک

دستور العمل پخت

زمان آماده سازی مواد 10 دقیقه و زمان پخت 15 دقیقه است. در کل 25 دقیقه بسته به سرعت عملتان وقتتان را می گیرد.

  1. در یک کاسه ی بزرگ آرد ، نمک ، بیکینگ پودر و شکر را با هم خوب مخلوط کنید. مواد را کنار بگذارید. دستگاه وافل ساز خانگی را تا دمای دلخواهتان گرم کنید.
  2. در یک کاسه ی جداگانه تخم مرغ ها را خوب با هم زن، هم بزنید. شیر، کره و وانیل را نیز اضافه کنید و مجددا هم بزنید. مخلوط شیر را درون مخلوط آرد بریزید. مواد را باهم دیگر خوب مخلوط کنید.
  3.  حال موادتان را داخل دستگاه وافل ساز خانگی بریزید تا ترد وطلایی شوند. پس از اماده شدن داخل یک ظرف شیک بچینید و آن ها را با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.
  4. می توانید از عکس هایی که گذاشتم برای تزیین کمک بگیرید. نوش جان.

وافل خانگی کلاسیک با تزیین

نکته 

اگر دستگاه وافل ساز خانگی ندارید می توانید از ساندویچ ساز یا قالب های نان پنجره ای استفاده کنید.

برای پخت با قالب نان پنجره ای به کمی روغن و ماهی تابه احتیاج دارید.

در صورت پخت با قالب نان پنجره ای، وافل های بیشتری خواهید داشت.

 

منبع