خیار این میوه ایی که در اکثر مواقع دست کم گرفته می شود سرشار از خواص اعجاب انگیز است.
من خیار را دوست دارم. برش هایی از آن را بصورت مستقیم می خورم یا به سالاد و پارچ آب اضافه می کنم. از این میوه در داخل سالاد گوآکامول، سس تاهیتی، سس پستو یا داخل زیتون پرورده استفاده می کنم یا اینکه با دیگر سبزیجات مخلوط کرده و به عنوان یک غذای جانبی سرد مصرف می کنم.

برخی از مراجعین من معتقدند که خیار فاقد مواد مغذی است، زیرا آنها رنگ پریده هستند و فقط آب زیادی دارند. اما حقیقت این است که محتوای مایعات آنها تنها یکی از قدرت های بسیار زیاد آنهاست. در اینجا هفت راهی که با آنها خیار (که شامل حدود 20 کالری و 4 گرم کربوهیدرات است) به محافظت و بهبود سلامتی شما کمک می کند، آورده شده است. با خواص خیار آشنا شوید…

1- خیار باعث تقویت سلامت استخوان ها می شود

مهمترین ماده مغذی موجود در خیارها ویتامین K است که برای سلامت استخوان ها مهم است. یک فنجان خیار با پوست بیش از 20 درصد از نیاز روزانه ویتامین K شما را تأمین می کند. این ماده مغذی برای تشکیل استخوان مورد نیاز است و چندین مطالعه علمی کمبود ویتامین K را به پوکی و افزایش خطر شکستگی استخوان مرتبط کرده است.

2-سلامت قلب و عروق را تقویت می کند

خیار حاوی دهها آنتی اکسیدان از جمله فلاونوئیدها است که به عنوان یک عامل محافظت در برابر بیماری های قلبی شناخته می شوند. این دانه ها مفید هستند: در مطالعه ای که سال گذشته منتشر شد، گروه کوچکی از افراد با چربی خون خفیف روزانه عصاره تخم خیار خشک مصرف کردند. پس از شش هفته ، آنها تغییرات مطلوبی از جمله کاهش کلسترول تام ، کاهش کلسترول LDL “بد” ، افزایش HDL “خوب” و کاهش تری گلیسیرید را تجربه کردند.

3- یکی از فواید خیار اینست که آبرسان هست

براساس اطلاعات منتشر شده توسط وزارت کشاورزی آمریکا(USDA) ، یک خیار بصورت متوسط حاوی 194 گرم مایع است. یعنی تقریبا هفت اونس، درصورتی که یک فنجان کوچک به اندازه یک اونس می باشد. اضافه کردن خیار های خرد شده به آب باعث افزایش طعم و مزه نیز می شود که می تواند مصرف آب را زیادتر کند.

4- برای مدیریت وزن عالی هستند

خیارها سه ویژگی دارند که باعث کاهش وزن می شود. کالری آنها کم است ، اما حاوی فیبر و مایعات هستند. کالری موجود در خیار به مقدار یک چهارم کالری موجود در یک سیب متوسط است. از 4 گرم کربوهیدرات کل موجود در خیار ، یک و نیم گرم فیبر می باشد. با استفاده از یک خیار پوست کنده شده می توانید به اندازه 10 چیپس پیتا فضای معده را پر کنید با این تفاوت که 100 کالری و 15 گرم کربوهیدرات کمتر مصرف خواهید کرد.

5- خیار می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند

در کنار دانه های کتان و کنجد ، کلم ، کلم بروکلی ، توت فرنگی ، زردآلو و سایر غذاهای گیاهی ، خیار حاوی یک ماده طبیعی به نام لیگنان (lignan) است. باکتری های موجود در دستگاه گوارش، لیگنان را به ترکیباتی تبدیل می کنند که به گیرنده های استروژن متصل می شود. برخی مطالعات اولیه نشان می دهد که لیگنان می تواند در برابر سرطان های مرتبط با استروژن از جمله سرطان پستان ، تخمدان ، رحم و پروستات از بدن محافظت کند.

6- پوست را تسکین می دهد

قرار دادن چند برش خیار بر روی چشم های پف دار در واقع حس خوبی در شما ایجاد می کند(نمونه دیگر از فواید خیار). خمیر خیار یک ماده شیمیایی طبیعی است که از آب ، ویتامین C و اسید کافئین تشکیل شده است و دارای خواص ضد التهابی می باشد. قرار دادن آن بر روی پوست باعث تسکین، کاهش تحریک و تورم می شود. به همین دلیل خیار مدتهاست که بصورت موضعی به عنوان داروی خانگی برای آکنه و آفتاب سوختگی استفاده می شود.

7- خیار به مبارزه با بوی بد دهان کمک می کند

یکی از دلایل عمده بوی بد دهان حمله باکتری ها به ذرات مواد غذایی باقی مانده در دهان است. مایعات موجود در خیار و همچنین تولید بزاق ناشی از جویدن ، به پاکسازی دهان و شستشوی این عوامل بویایی کمک می کند.

این نوشته توسط Cynthia Sass که کارشناس ارشد سلامت همگانی هست، در وب سایت هلس دات کام درمورد فواید خیار منتشر شده است.

لینک منبع