انگورهای موسکادین یا انگور سیاه یا (انگور مشک) نوعی انگور است که بسیارخوشمزه است و مزایای متعددی برای سلامتی بدن دارد و همچنین دارای محتوایی غنی از مواد غذایی است. خواص این میوه را در دکترچک بخوانید.

انگور موسکادین یا انگور سیاه چیست؟

انگور موسکادین یکی از گونه های انگورهای بومی آمریکای شمالی به شمار می رود. این انگورها بومی ایالت های جنوب شرقی، از ساحل اقیانوس اطلس، تا ایالت تگزاس می باشند. بومی های کشور آمریکا انگور موسکادین را برای تهیه ی آب میوه و خشک کردن کشت می کردند، در حالی که مهاجران اولیه ی کشور های اروپایی به تهیه ی شراب از میوه های بزرگ و ضخیم پوست موسکادین، پرداخته بودند. پاتریک هگوود از دانشگاه ایالت میسیسیپی این عمل را در یک برگ از مقاله اش شرح داده است.

در جنوب کشور آمریکا، بسیاری از رنگ ها و گونه های انگور موسکادین به یک خوراک لذیذ منطقه ای تبدیل شده است، به طوری که در بسیاری از کارخانه های تولید آبمیوه و شربت از موسکادین و انگور مشک استفاده می شود. از انگور موسکادین برای تهیه ی مربا و ژله های صنعتی استفاده می شود. Scuppernong دسته ای از انگورهاست که به انگورهای موسکادینی سبز و برنزی رنگ، اشاره دارد.

انگور موسکادین چه خواصی دارد؟

طبق تحقیقات انجام شده توسط لیوی گو از دانشگاه فلوریدا (گاینزویل فلوریدا )، انگورهای موسکادین به دلیل وجود تعداد زیادی پلی فنول که در پوست سخت و دانه های خوراکیشان وجود دارد، اخیرا مورد محبوبیت قرار گرفته اند. پلی فنول ها ترکیباتی هستند که در داروهای طبیعی و سنتی وجود دارند که اثرات آنتی اکسیدانی قدرتمندی دارند. مطالعات متعدد نشان داده است که انگورهای موسکادین دارای خاصیت متابولیکی و قلبی عروقی و همچنین دارای اثرات آنتی اکسیدانی هستند که می توانند از بروز بیماری های مزمن جلوگیری کنند و سلامتی کلی بدن را مورد تقویت قرار دهند.

انگور موسکادین

انگور موسکادین چه مزایایی برای بدن دارد؟

براساس بانک اطلاعاتی تغذیه ای USDA، مقدار 4 اونس انگور موسکادین تقریبا 65 کالری و حدود 4.5 گرم فیبر، 15 گرم کربوهیدرات و کمتر از1 گرم پروتئین دارد. همچنین این ماده حاوی دوز توصیه شده ی روزانه ای از منگنز و ویتامین C می باشد. که میزان آن برای مردان بالغ حدود 2.3 میلی گرم است و 23 درصد از نیاز روزانه ی ویتامین C ، را برای بدن تامین می کند.

فواید انگور موسکادین برای بدن

انگورهای سیاه یا موسکادین مزایای بسیار زیادی برای بدن دارند که به موارد زیر اشاره می کنیم.

گوارش

انگورهای موسکادین، دارای بالاترین میزان فیبر در بین گونه های مختلف انگورها می باشند، که میزان فیبر آن ها تقریباً پنج برابر فیبر یک انگور معمولی بدون دانه است. این خاصیت می تواند به دلیل زیاد بودن فیبر نامحلول در پوست و دانه های انگور باشد. فیبرنامحلول به تقویت منظم روده و همچنین درپیش گیری از یبوست یا مشکلات گوارشی بسیار عالی عمل می کند.  بسیاری از مردم، پوست انگور های موسادین را نمی خورند زیرا جویدن آن بسیار سخت می باشد و طعم کمی تلخی دارد، نخوردن پوست انگور موسکادین باعث می شود که شما مزایایی که این میوه برای بدن دارد را از دست بدهید.

انگور سیاه برای سرو

به کنترل وزن کمک می کند

همه ی میوه ها گزینه ی مناسبی، برای افرادی که برای کنترل وزنشان تلاش می کنند، می باشند، اما انگورهای موسکادین به دلیل داشتن فیبربالا در رژیم غذایی ،باعث می شوند تا احساس سیری کامل در طول روز داشته باشید.  با این حال، به غیراز فیبر، انگورهای موسکادین اکثراً از آب تشکیل شده اند وخوردن آن ها باعث می شود که مرض قند و چربی نگیرید.

آنتی اکسیدان

رسوراترول یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان های موجود در کره زمین است. این آنتی اکسیدان در پوست انواع توت ها و انگورهای تیره وجود دارد همچنین به عنوان آنتی اکسیدان شراب قرمز شهرت یافته است و به دلیل اثرات مفیدی که دارد، بر روی چندین بیماری از جمله سرطان، آلزایمر ، بیماری های قلبی عروقی ، بیماری فشار خون بالا، کرون و پارکینسون مورد مطالعه قرار گرفته است. همچنین انگورهای موسکادین حاوی اسید الاجیک می باشند. اسید الاجیک، یک نوع آنتی اکسیدان است که در مطالعه ای در سال 2006  توسط  Mertens-Talcott و همکارانش در دانشگاه فلوریدا انجام شده و به خواص آن از جمله، جلوگیری از رشد سلول های سرطانی روده بزرگ پی برده شده است.

مراقبت از قلب و عروق

  • در تحقیقات نشان داده شده که رسوراترول باعث کاهش کلسترول بد (LDL) خون می شود و همچنین برخی از عملکردهای عروقی را افزایش می دهد.
  • استرس اکسیداتیو سلولی را کاهش می دهد
  • می تواند با التهاب مزمن مبارزه کند وعلائم دیابت را نیزکاهش دهد
  • همچنین شکل گیری لخته های خون را سخت تر کرده و خطر حمله ی قلبی و سکته ی مغزی را به حداقل می رساند.

مربای انگور موسکادین

چگونه می توان شربت انگور سیاه درست کرد؟

دانه های انگور شسته شده را داخل یک کاسه بریزید و آن ها را به خوبی له کنید. می توانید با غذا ساز یا مخلوط کن این کار را انجام دهید. سپس دیگی مناسب تهیه کنید و انگور های له شده را درون دیگ بپزید. (در این مرحله اگر شاهد انگور های له نشده بودید، می توانید آن ها را به کمک یک قاشق له کنید.)

یک صافی یا آبکش ریز تهیه کنید و بر روی لیوان یا بتری شیشه ای که قصد استفاده از آن را دارید، قرار دهید، انگور های پخته شده را آرام آرام درون صافی یا آبکش بریزید و به کمک قاشق آن ها را فشار دهید تا کاملا ضایعات آن گرفته شود و فقط آب انگور باقی بماند. در صورت تمایل می توانید شکر اضافه کنید. حال آن ها را درون یخچال قرار دهید تا کمی سرد و خنک شوند و سپس نوش جان کنید.

 

  منبع