تهیه ی این شیرینی زنجبیلی ساده ، برای پذیرایی از مهمانانتان و یا یک دورهمی خودمانی بسیار مناسب است . حتما این شیرینی رو توی خونه درست کنید و هر طوری که مایلید می تونید آن ها را تزیین کنید .

شیرینی زنجبیلی

مواد لازم برای تهیه ی شیرینی های زنجبیلی

2 و 1/4 لیوان آرد همه منظوره (آرد قنادی یا آرد گندم )
نصف فنجان شکر سفید معمولی
نصف فنجان کره ی نرم شده
نصف لیوان کف نیشکر
1 قاشق غذاخوری پودر دارچین
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
1/2 قاشق غذاخوری پودر میخک
1/2 قاشق غذاخوری پودر جوز هندی
1/2 قاشق غذاخوری جوش شیرین
1/2 قاشق غذاخوری نمک
1 عدد تخم مرغ

این مقدار مواد به شما 24 عدد شیرینی زنجبیلی می دهد .

زمان پخت : 8 دقیقه .

زمان آماده سازی مواد : نیم ساعت .

دستور پخت

در یک کاسه ی بزرگ ، با همزن با سرعت آهسته ، آرد ، شکر ، کره ، کف نیشکر ، تخم مرغ ، پودر دارچین ، بیکینگ پودر ، پودر زنجبیل ، پودر میخک ، پودر جوز هندی ، جوش شیرین و نمک را بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید .
به مدت 1 ساعت مواد را با سلیفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا بافت مواد سفت شود .
لازم است که فر را در دمای 350 درجه فارنهایت ، از قبل گرم کنید .

روی یک سطح سبک آرد پاشی شده ، که با نیمی از خمیرتان مشغول کار کردن هستید ، ضخامت 1/8 اینچ ( هر اینچ 2/5 سانتی متر است ) از خمیرتان را در آرد بغلتانید . با چاقوی مخصوص شیرینی پزی یا کاتر که آردمالی شده ، خمیر را به اشکال مختلفی برش دهید. می توانید با قالب های عروسکی شیرینی پزی اشکال زیبایی تهیه کنید . با استفاده از کفگیر فلزی ، شیرینی هایتان را به اندازه ی 1/2 اینچ (حدود 2/5 سانتی متر) روی ورق های شیرینی پزی روغنی قرار دهید . مجدد این کار را انجام دهید و به بریدن اشکال مختلف ادامه دهید. به مدت 8 دقیقه شیرینی ها را بپزید ، یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای ملایم در آمدند ، می توانید آن ها را از فر خارج کنید . شیرینی ها را به به داخل یک بشقاب پهن منتقل کنید تا کاملاً خنک شوند .

شیرینی زنجبیلی

برای تزیین می توانید از شکلات چیپسی ، اسمارتیز های رنگی ، خامه ی قنادی ، سس شکلاتی یا شکلات آب شده ، بیسکویت پودر شده استفاده کنید .

این شیرینی های خوشمزه رو به شما عزیزان تقدیم می کنم.

 

منبع